+31649273939 mijnChineseBruiloft@gmail.com

Zelf je trouwjurk ontwerpen

Chinesebruiloft Bruidsjurk Ontwerpen

Er zijn veel mooie bruidsjurken op de markt, maar wil je de enige echte unieke jurk die door jou bedacht is en alleen voor jou is gemaakt, dan kun je ervoor kiezen om zelf een bruidsjurk te (laten) ontwerpen.

Hoe gaat het ontwerpen van een trouwjurk in zijn werk? Allereerst staan jouw wensen van je droomjurk voorop. Deze ga je vertalen in het juiste silhouet, het juiste decolleté, de juiste kleur, stof, sluier enzovoort.  Het juiste silhouet en decolleté zijn ook sterk afhankelijk van je lichaamsbouw en lichaamsvormen. En door het juiste silhouet te kiezen worden zelfs eventuele probleemzones van het lichaam gecamoufleerd.

Als je het ontwerp van jouw droomjurk hebt, dan moet deze nog gemaakt en gepast worden. Ga ervan uit dat het meerdere keren passen van de jurk noodzakelijk is. Vaak wordt er eerst een katoenen jurk, een zogenaamde pastoile, vervaardigd die je kunt passen, omdat je toch liever niet te veel aan de uiteindelijke jurk wil sleutelen. Het hele proces van het ontwerpen en vervaardigen van een bruidsjurk kan maanden in beslag nemen. Vaak is het ook geen overbodige luxe om je te laten adviseren door een ervaren ontwerper en atelier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search