+31649273939 mijnChineseBruiloft@gmail.com

Restaurants voor het traditioneel Chinese huwelijksbanket

Chinesebruiloft Restaurant2

Een traditioneel Chinees huwelijksbanket kent veel typische Chinese gerechten die vaak alleen door gespecialiseerde koks klaargemaakt kunnen worden. Daarom wordt het Chinese huwelijksbanket vaak in een groot Chinees restaurant gehouden.

Sommige restaurants zijn gespecialiseerd in het Chinees huwelijksbanket en bieden daarbij een breed pakket van diensten aan; te denken aan de speciale feestaankleding, karaoke apparaturen, ceremonie meester etcetera.

Als je eenmaal weet of een restaurant het Chinees huwelijksbanket verzorgt, is het ook handig om te weten hoeveel tafels het restaurant beschikbaar heeft. De tafels bij het Chinese huwelijksbanket zijn rond en aan deze tafels kunnen door 10 gasten worden plaatsgenomen.

De reservering moet vaak enkele maanden van tevoren geplaats zijn. Met name de dagen in het begin van de week zijn populair onder Chinezen. Dit heeft te maken dat veel Chinezen in de horeca werken, waar makkelijker in het begin van de week vrij wordt genomen. Daarnaast worden de data die volgens het Chinese kalender gunstig zijn voor het huwelijk eerder geboekt dan de data die ongunstig zijn voor het huwelijk. Lees ook ons artikel over tips voor het reserveren van het huwelijksbanket bij een restaurant.

In onze vergelijk rubriek hebben we informatie verzameld van de Chinese restaurants in Nederland die het Chinese huwelijksbanket verzorgen. Hiermee helpen wij jullie graag op weg naar je perfecte locatie voor het huwelijksbanket!

update 7 maart 2017, de chinese huwelijksbanket vergelijk pagina is in onderhoud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search