+31649273939 mijnChineseBruiloft@gmail.com

Jouw bruidsjurk kopen in China/Hong Kong

Chinesebruiloft Weddingshop Hongkong

Veel Chinese bruiden halen hun trouwjurken uit China of Hong Kong. Een voordeel is dat je daar voor niet al te veel geld al een mooie jurk kan bemachtigen. En je hebt er aanzienlijk meer keuzes wat de Chinese trouwjurken betreft.

Een nadeel is natuurlijk dat China niet om de hoek is. Maar als je er toch al bent voor vakantie of familiebezoek, dan is het mooi meegenomen. Zo hebben veel grote steden in China shopping centra geheel toegewijd aan bruidsmode en bruiloft benodigdheden. Alles wat je voor je Chinese bruiloft nodig hebt, kun je er wel vinden. Sommige shopping centra zijn zodanig groot dat je er minimaal een volle dag voor uit moet trekken.
De prijzen van een nieuwe of een op maat gemaakte bruidsjurk variëren tussen 200 en 800 euro. Probeer zeker een poging te wagen om over de vraagprijs te onderhandelen. Het helpt ook om een lokale persoon, zoals je tante, nicht of vriendin mee te nemen als je weinig vertrouwen hebt in je eigen afdingen vaardigheden. Het is ook aanbevolen om je zoektocht vanaf de bovenste verdieping te beginnen. Eenzelfde jurk kun je bij meerdere winkels tegenkomen, bovendien geldt het hoe lager een verdieping, hoe hoger de prijzen.

Grootste bruiloft centra in China:

HONG KONG
Golden Plaza金都商場
745-747 Nathan Road, Mong Kok
九龍旺角彌敦道745-747號
www.gpwedding.hk

SUZHOU
Huqiu Wedding Dress Mall虎丘婚纱市场
NO.388 Huqiu Road, Suzhou
苏州市虎丘路388号
www.hqhsc.com

BEIJING
Xi Dan New Wedding Shopping Center 西单婚庆大楼
No. 109 Xi Dan North Street, Beijing
西单北大街109号

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search