+31649273939 mijnChineseBruiloft@gmail.com

Inspiratie voor een pre-wedding fotoshoot

Pre Wedding 01

Een pre-wedding fotoshoot is uitermate populair onder Chinese bruidsparen. Waar vroeger nog in een studio foto’s werden gemaakt, gebeurt dat nu veelal in buitenlucht of zelfs in het buitenland.

In elke stad in China zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van een pre-wedding fotoshoot. Deze bedrijven hebben een grote selectie aan dienstpakketten die ze aanbieden. Meestal zijn de pakketten inclusief een afgesproken aantal uur fotograferen, verschillende kostuums zowel voor de bruid als de bruidegom, visagie bij verschillende outfits, een dvd met de foto’s, foto albums, fotolijsten en eventuele reis- en verblijfskosten.
In Nederland zijn er nog niet veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van pre-wedding foto’s. Een pre-wedding fotoshoot of een zogenaamde loveshoot wordt wel steeds populairder. Pre-wedding foto’s zijn niet alleen mooi, deze kunnen ook gebruikt worden voor de uitnodiging of voor de huwelijksbedankjes. Daarnaast is het ook leuk om als een slideshow te tonen tijdens de bruiloft. Kijk op onze foto’s om inspiratie op te doen voor een pre-wedding fotoshoot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search