+31649273939 mijnChineseBruiloft@gmail.com

Hoe kies je een bruidsmeisjes jurk?

Photo By: Nicholas Lau
photo by: Nicholas Lau

De trouwdag is niet alleen spannend voor de bruid, maar ook voor haar bruidsmeisjes is het zeer spannend. Het is weliswaar niet hun eigen grote dag, maar de bruidsmeisjes zijn wel prominent aanwezig op de trouwdag en op de foto’s. Daarom willen ze er natuurlijk ook mooi uitzien.

De kunst is juist om er prachtig uit te zien, maar toch niet de aandacht te stelen van de bruid.
Bij een Chinese bruiloft zijn er meestal meerdere bruidsmeisjes aanwezig. Hoe zorg je ervoor dat er een mooie eenheid is tussen de bruidsmeiden en de bruid?

Je kunt natuurlijk kiezen voor dezelfde jurk voor alle bruidsmeisjes, maar als je wilt dat je meiden er uniek uitzien, dan kun je kiezen voor hetzelfde model jurk, maar dan net in een ander tintje. Een andere mogelijkheid is één specifieke kleur, maar dan afwijkende modellen. Zo kunnen de bruidsmeisjes ook een jurk uitzoeken die het beste bij hun figuur past.

De kunst is juist om er prachtig uit te zien, maar toch niet de aandacht te stelen van de bruid.

Bij een outfit kunnen accessoires het verschil maken en dat geldt ook bij een bruidsmeisjes jurk. Laat de meiden experimenten met de accessoires als ze dezelfde jurk dragen. Er zijn dus meerdere mogelijkheden om de bruidsmeisjes er uniek uit te laten zien en toch de eenheid te bewaren. Wees vooral creatief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search