+31649273939 mijnChineseBruiloft@gmail.com

Forever 21 lancheert de perfecte jurk voor bruidsmeisjes

Mijnchinesebruiloft Bruidsmeisjesjurk Forever21 00

Voor de perfecte bruidsmeisjesjurk hoef je niet meer naar China, die scoor je namelijk ook bij Forever 21! In samenwerking met de modeontwerpster Rory Laurie, lancheert Forever 21 de lijn “Pretty by Rory”, met een collectie van zes jurkjes voor bruidsmeisjes.

De “Pretty” jurkjes met een A-lijn silhouette zijn zacht van stof en kleur, bloemig en elegant en dus perfect geschikt als een bruidsmeisjesjurk. De collectie is erop gericht om elk bruidsmeisje zich mooi en comfortabel te laten voelen. De designs zijn geschikt voor alle maten en pasvormen en ze werken ook nog eens voor alle bruiloften, ongedacht of de bruiloft op het strand is of in de ballroom. En het beste is nog dat deze jurken niet alleen geschikt zijn op de dag van de bruiloft, ze zijn zo mooi en simpel dat je ze daarna ook nog kan en wil dragen!

Er is echter wel een minpuntje. Het is nog niet bekend wanneer de jurken in de Nederlandse winkels van Forever 21 komen te hangen, tot die tijd kun je ze al wel bestellen op hun Amerikaanse website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search