+31649273939 mijnChineseBruiloft@gmail.com

8 tips voor het vinden van een fotograaf

Chinesebruiloft Trouwfotograaf

Een trouwdag is heel druk, misschien wel zo druk dat je vergeet te genieten van bijzondere momenten. Het is altijd wanneer je de foto’s ziet dat de mooie herinneringen weer tot leven worden gebracht. Hoe kies je nou de perfecte fotograaf die dé momenten van jouw grote dag voor jou gaat vastleggen?

Tip 1. Kies voor een professionele trouwfotograaf. Laat het niet over aan je overbuurman die wel eens leuke vakantiefoto’s heeft geschoten. Loop dus niet het risico dat je eindigt met slechte foto’s of zelfs geen foto’s.

Tip 2. Vraag aan mensen uit je omgeving wat hun ervaringen zijn met fotografen en of zij nog aanbevelingen hebben over een trouwfotograaf.

Tip 3. Kies een fotograaf uit die al ervaring heeft met een Chinese bruiloft.

Tip 4. Bekijk de website en de reportages van de fotograaf om indruk te krijgen of de stijl jou aanspreekt.

Tip 5. Maak altijd een face-to-face afspraak met de fotograaf om de wensen en ideeën met elkaar uit te wisselen. Daarnaast is het ook belangrijk om een feeling te krijgen of er een klik is met de fotograaf. Wanneer jullie je comfortabel voelen met de aanwezigheid van de fotograaf dan krijg je ook mooiere foto’s met een echte lach.

Tip 6. Maak duidelijke afspraken met de fotograaf over bijvoorbeeld hoelang de fotoreportage duurt en hoeveel fotografen er aanwezig zullen zijn. Maak eventueel een schriftelijke overeenkomst om de afspraken vast te leggen.

Tip 7. Ook je fotograaf kan zich opeens ziekmelden. Het is verstandig om van te voren af te spreken wat dan het back-up plan is.

Tip 8. Bekijk ons vergelijk overzicht (= LINK!) voor trouwfotografen die ruime ervaring hebben met een Chinese bruiloft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search